Tilsynsvagt

Dancity Vagt er din garant for sikkerhed efter lukketid.

Med en aftale om tilsynsvagt nedsætter i risikoen for, at opleve indbrud eller hærværk. Hvad enten det drejer sig om byggepladser, lagerhaller, fabriksområder eller andre steder, hvor der skal passes på værdier, så fungerer tilsynsvagten som et effektiv supplement til den øvrige sikring.

Vi sørger naturligvis for at opsætte skilte, der tydeligt med pictogram viser, at der er tilsynsvagt på området. Skiltningen har i sig selv en præventiv virkning.

Som led i aftalen arbejder Dancity vagt uden for nattetimerne, med at læse lokalaviser og tilgængelige døgnrapporter fra politiet i dit område. 

På den måde kan Dancity vagt følge med i på hvilke tider af døgnet tilsyn ville passe ind i jeres behov.

Husk at en aftale om tilsynsvagt med fordel kan kombineres med en lukkevagt. Her kontrollerer vægteren efter en grundig oplæring på virksomheden, om døre og vinduer er lukket om kaffemaskiner, lys, computere er slukket. Der kan udfærdiges rapport for hver lukkevagt så virksomheden kan følge med i effektiviteten af at anvende en lukkevagt.

Skulle uheldet være ude og i oplever et indbrud eller hærværk - kan vægteren rekvireres til virksomheden og bistå med vejledning om anmeldelse til politiet.​​

DANCITY VAGT | Køgevej 34 | 4000 Roskilde | Telefon: 7026 7000 | E-mail: vagt@dancity.dk