Har du brug for en hundevagt? Hos Dancity Vagt kan vi tilbyde dig hundevagt på dine arealer. Det gælder både inde og ude. Vi kommer langt omkring og kan derfor også hjælpe dig, selvom at du befinder dig uden for vores primære fokusområde som er Roskilde, Storkøbenhavn, Brøndby, Glostrup og Taastrup.

Vi har mange års erfaring som hundevagt. Vi har trænede hunde, der kan opfange selv de mindste bevægelser, lyde og dufte, da de har ufattelig skærpede sanser. Vi er den perfekte løsning, når du skal have en vagt til byggepladser, lagerbygninger, fabrikker eller hjemme i privaten.

Føl dig mere sikker med en hundevagt

En hundevagt kan være den helt rette løsning, når du ønsker tryggere omgivelser. Det kan nemlig have en stor præventiv effekt, når du vælger at benytte dig af en hundevagt. Skulle der være uvedkommende, kan vi også hurtigt træde til og på den måde afværge indbrud og tyveri.​

Når du vælger at benytte dig af vores hundevagtservice, stiller vi en vagt og en hund til rådighed, som er det bedste makkerpar. Sammen kan de være den ideelle løsning, når du vil føle dig mere tryg. Vi kan både tilbyde runderingsvagt, stationærvagt og alarmpatrulje.

Lad os hjælpe dig med at føle dig tryg

Vores vagtselskab står til rådighed, når du har brug for det. Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Giv os et kald på telefon 70 26 70 00, eller skriv til vores e-mail vagt@dancity.dk., så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SIKKERHED?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

CVR: 21462276

Køgevej 34, 4000 Roskilde

Telefon: 7026 7000

E-mail: vagt@dancity.dk

Book Dancity Vagt i dag!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ