Kim Sennenwald

Jeg er født i 1963 og har efter folkeskolen bevæget mig lidt rundt på arbejdsmarkedet. Jeg har blandt andet i en ung alder været portør på Hvidovre hospital, hvor jeg lærte en masse om at arbejde med og for mennesker i alle aldre, sociale lag og ikke mindst mennesker i sorg og situationer, hvor de har følt sig sårbare.


Jeg har med baggrund i min ordenssans og evne til at bevare roen og overblikket også i travle og stresset situationer bestridt stillingen som lagerchef ved en stor virksomhed med distribution til hele verden.

Jeg blev i starten af 90’erne ansat i en af Danmarks dengang største vagtselskaber, hvor jeg tilegnede mig en bred erfaring inden for vagt og sikkerhed.

Jeg udførte ud over ansvarshavende disponent arbejde mange spændende vagt og sikkerhedsopgaver. Jeg kørte blandt meget andet på Holmen i forbindelse med ombygningen af de gamle militære institutioner og hundevagt ved den Amerikanske Ambassade.​

Dancity Vagt

Efter mange overvejelser og en grundigt gennemarbejdet forretningsplan, grundlagde jeg i 1999 Dancity Vagt og selvom forretningsplanen nu har en bunke erfaring med sig, er det stadig den røde tråd fra grundlæggelsen som danner fundament i virksomheden i dag. Hertil kan nævnes ærlighed, synlighed, personlighed, dialog, samarbejde og nærvær for vores kunder, deres interesser og aktiver.

Den røde tråd

- At levere punktlige og stabile vagt og sikkerhedsydelser med udgangspunkt i Storkøben-havn og øvrige Sjælland, men udfører naturligvis opgaver i hele landet.

- At give kunden en fast og personlig kontaktperson/ sikkerhedsråd-giver, der i samarbejde med kunden udfærdiger en analyse af kundens behov.

- at være opsøgende og præventive i forhold til vores kunder. Vagtarbejde må nemlig ikke tænkes isoleret som en vægter der kommer forbi virksomheden i løbet af natten.

Vi arbejder også uden for nattens timer med at sikre vores kunders værdier ved at være opmærksomme på lokalaviser/ tilgængelige politidøgnrapporter. Vores mål, er udfinde risikotidspunkterne og forsøge, at afdække, hvornår på døgnet de aftalte tilsyn eller fastvagter kan komme kunden bedst til nytte.

Værdier

Dancity Vagt ligger afgørende vægt på ærlighed, nærhed og direkte kommunikation både internt og eksternt. Ledelsen i Dancity Vagt er bekendt med den tillid det kræver, at overdrage sine nøgler og kendskab til sine sårbarheder. Derfor indgår ledelsen i vagtskemaet hos Dancity Vagt så der altid er en føling med vores personale internt og vores kunders tilfredshed.

Mangfoldighed og værdier

Dancity Vagt vil gerne afspejle et bredt udsnit af samfundet. Derfor handler det om for os, at ansætte:

- yngre og ældre

- kvinder, mænd

- medarbejdere med anden etnisk baggrund.​

Ved at gøre brug af medarbejdernes forskellige kompetencer, har vi en kompetent, motiverede og engagerede medarbejderstab.

Kompetencer

​​Alle vægtere hos Dancity Vagt, har som minimum gennemført grundlæggende vagtkursus, som er lovpligtigt for, at måtte udføre vagtarbejde i Danmark. Kunden vil derfor altid kunne forlange, at se det af Rigspolitiet udstedte legitimations og godkendelseskort som vagten skal have på sig i arbejdstiden.

Vi afholder interne kurser i blandt andet brandslukning, evakuering, førstehjælp herunder livreddende og psykisk førstehjælp. ligesom vi skræddersyer kurser / temadage i tilfælde af kundebestemt specialviden skal indlæres.

Vi har som virksomhed erkendt, at vi på forhånd ikke kan vide alt – Til gengæld har vi den force, at vi er omstillingsparate og altid klar til at lære og tilegne os specialviden som måtte passe ind i vores kundes virksomhed.

Socialt ansvar

​​Vi har med baggrund i vores succes mulighed for, at tage et socialt ansvar og vi har i passende stillinger i perioder ansat folk i arbejdsprøvning og fleksjob under hensyntagen til den enkeltes skånehensyn i såvel administrative som operative stillinger. Dette med et tæt engagement så det ikke kompromittere sikkerheden eller servicen hos vores kunder.

Den moderne vagt – din ressource

​Finanskrise, effektivisering og økonomi er alle termer kendt i de fleste brancher. Det er derfor vigtigt at du som kunde tænker ud af boksen og ser vagten som mere end blot en stor dreng som kaster sig ind i konflikter.

Vi kan være en ressource i din virksomhed og varetage receptions eller omstillingsopgaver, intern postomdeling, administration af gæstekort, modtagelse eller anvisning af gæster til rette afdeling. Det kan være ind/ udgangskontrol af ansatte eller leveringer og meget andet.

Kort sagt er vi: ”fleksible i indholdet af arbejde”, men vores tilstedeværelse med vagt og førstehjælperfunktion herunder brug af hjertestartere kan ud over præventiv effekt og tryghed være livreddende.​

Dancity Vagt og registrering af personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Dancity Vagt, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dancity Vagt.

Hjemmesiden anvender såkaldte cookies. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

I forbindelse med oprettelse af et kundeforhold udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren og i forbindelse med gennemførselen af opgaven.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Dancity Vagt, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.​

​​

Du kan kontakte os ved at trykke her eller på:

Telefon: 70 2670 00

Email: vagt@dancity.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SIKKERHED?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

CVR: 21462276

Køgevej 34, 4000 Roskilde

Telefon: 7026 7000

E-mail: vagt@dancity.dk

Book Dancity Vagt i dag!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ