Med en byggepladsvagt fra Dancity Vagt kan du begrænse risikoen for tyveri fra - og hærværk på byggepladsen. Tyveri og hærværk kan være en bekostelig affære og tyveri af værktøj eller materialer fra byggepladsen kan medføre driftstop og forsinkelser af byggeprocessen med massive økonomiske konsekvenser til. 

Vi står til rådighed for kunder i og omkring Roskilde, Brøndby, Glostrup og Taastrup, så du bør ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en kompetent byggepladsvagt.

Gode fordele ved at vælge en fast byggepladsvagt

Tilsynsvagt til byggepladsen er bestemt en god ide, men vælger man en fast byggepladsvagt, kan vagten indgå som en aktiv medspiller på byggepladsen. 

En byggepladsvagt kan blandt andet udføre adgangskontrol, samt kontrol af udgående trafik. En byggepladsvagt kan også modtage, optælle og kvittere for modtagelse af varer og henvise til aflæsning på anviste steder.

​​

En vigtig del af byggepladsvagtens tilstedeværelse er også at kunne yde førstehjælp og være en del af byggepladsens ulykkesberedskab.

Du kender din byggeplads, dit projekt og dine behov bedst. Vi er altid fleksible og omstillingsparate. Den kombination kan give en god anvendelse af byggepladsvagtens ressourcer. På den måde bliver en byggepladsvagt ikke isoleret set en udgift til en mand på en skammel, som bare sidder og kigger ud i luften.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til hvad en vagt på byggeplads helt præcist indebærer, eller ønsker du et konkret tilbud på lige netop din vagtopgave, så er du velkommen til at kontakte os.

​Ring til os på telefon 70 26 70 00, eller send en mail til vagt@dancity.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SIKKERHED?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

CVR: 21462276

Køgevej 34, 4000 Roskilde

Telefon: 7026 7000

E-mail: vagt@dancity.dk

Book Dancity Vagt i dag!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ