Også stærk i mindre eller midertidlige opgaver

Vær ekstra tryg, når du har behov for det. Vores mange år i vagtbranchen kombineret med vores størrelse gør, at vi kan tilbyde fleksible vagtordninger når og hvor, du har brug for det.

Konferencer

Få en hjælpende hånd, hvis I afholder en konference. En vagt fra Dancity vagt kan hjælpe med adgangskontrol, sikkerhed under arrangementet, lukning af lokalerne efter konferencen og meget mere.

Firmaarrangementer

Vær sikker på et trygt forløb. Mange firmaarrangementer er større begivenheder, hvor meget kan ske. En vagt sikrer arrangementets gode forløb og deltagernes tryghed.

Events

Nogle events som f.eks. koncerter og festivaler er præget af mange mennesker, en løftet stemning og aktivitet døgnet rundt. Vores vagter er uddannede til at holde overblikket, sørge for god ro og orden og træde effektivt til ved uheld til glæde for alle deltageres og medarbejderes sikkerhed og tryghed.​

Ombygning eller flytning

En flytning eller ombygning er for mange en åben dør til tyveri og hærværk. Med en vagt fra Dancity vagt afskrækker I potentielle gerningsmænd og sikrer jer hurtig reaktion, hvis uheldet er ude.

Byggepladser

Svind, tyveri og hærværk er et problem på mange byggepladser. Den præventive effekt og hurtige reaktion en vagt fra Dancity vagt giver, kan i de fleste tilfælde medfører en øjeblikkelig reducering af problemet. En sådanne reducering vil samtidig nedbringe risikoen for driftstop eller forsinkelse som følge af foreksempel tyveri.

Større uheld

Hvis uheldet rammer i form af brand eller vandskade, vil tilstedeværelsen af en vagt fra Dancity vagt være med til at hindre, at skaden breder sig eller, at udenforstående benytter chancen til at begå hærværk eller tyveri.​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SIKKERHED?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

CVR: 21462276

Køgevej 34, 4000 Roskilde

Telefon: 7026 7000

E-mail: vagt@dancity.dk

Book Dancity Vagt i dag!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ