Byggepladser

Byggepladsvagten kan med sin tilstedeværelse begrænse risikoen for tyveri og hærværk. Tyveri og hærværk kan være en bekostelig affærde i det dette kan medførere driftstop og afventende håndværkere.

Man kan sagtens anvende tilsynsvagt til byggepladsen - men vælger man en fastvagt kan vægteren indgå som en medspiller på bygge-pladsen. Vægteren kan blandt andet udfører adgangskontrol og kontrol af for eksempel udkørende trafik. Vægteren kan modtage optælle og kvittere for modtagelse af varer og henvise til aflæsning på anviste steder.

​En vigtig del af vægterens tilstedeværelse er førstehjælp. Vægteren er undervist i den akute førstehjælp og proceduren i trinvis førstehjælp. På byggepladser med fastvagt stiller Dancity vagt hjertestarter til rådighed og garanti for, at vægteren er uddannet til at bruge hjertestarteren.

I kender jeres byggeplads, projekt og behov bedst. Vi er fleksible og omstillingsparate. Den kombination kan give en god anvendelse af vægterens resourcer og dermed ikke isoleret set være en udgift til en mand på en skammel som kigger ud i luften.​

DANCITY VAGT | Køgevej 34 | 4000 Roskilde | Telefon: 7026 7000 | E-mail: vagt@dancity.dk